SVISAGE - VIP BRONZOVÝ KLIENT SOTHYS pro ČR

16.03.2012 09:00

 

Účastnili jsme se 16.03.2012 "DNE SE SOTHYS", kde byly prezentovány novinky pro rok 2012, které Vám nabídneme u nás v salonu od DUBNA.

Klíčovou novinkou je NOVÝ ZEŠTÍHLUJÍCÍ A ZPEVŇUJÍCÍ PROGRAM. Na základě přesně stanovené diagnózy Vám kosmetička individuálně doporučí nejvhodnější zeštíhlující a zpevňující program, který se skládá ze tří nových ošetření v salonu krásy. Cílem programu je zpevnění a pěkné vymodelování těla, redukce vzhledu pomerančové kůže, eliminace celulitidy, strií a vytvoření krásné siluety těla. Tato péče je vyvinuta speciálně pro zralou pleť, pro použití během období diet, během a po těhotenství. Tato péče je velmi účinná a výjimečná a díky rychlým a trvalým výsledkům ji proto doporučujeme každé ženě.

 

Druhou novinkou je SEZÓNNÍ OBLIČEJOVÁ PÉČE pro jaro a léto s extrakty pomeranče a grapefruitu, které dodají Vaší pleti potřebnou energii po zimní sezóně. Doufáme, že bude stejně oblíbená jako sezónní péče pro podzim a zimu.

 

 

 

Třetí novinkou je SEZÓNNÍ MAKE-UP KOLEKCE pro jaro a léto, která se nese v duchu přirozené krásy, navozuje iluzi jemnosti, lehkosti a romatičnosti.